Marjanović: U meč ulazimo sa istim žarom kao protiv Kaknja

Trener OK Borac pred play-off

Marjanović: U meč ulazimo sa istim žarom kao protiv Kaknja

D. Vejo

Pred odbojkašima banjalučkog Borca stoji veliki izazov, a gdje će u subotu u okviru prve utakmice play-offa Premijer lige BiH na svom terenu ugostiti lidera, ekipu Mladosti iz Brčkog.

Veliki zalogaj za crveno-plave biti će tim koji se bori za naslov prvaka, a koji je prije svega nekoliko dana podigao trofej namjenjen pobjedniku Kupa naše države.

Banjalučani su ostvarili primarni cilj, to je ostanak u eliti i naredne sezone, nakon što su u posljednjem kolu regularnog dijela lige savladali Kakanj u Banjaluci.

Iako znaju s kakvim protivnikom imaju posla, tim iz grada na Vrbasu u susret ne ulazi sa bijelom zastavom.

"Očekujem da odigramo jednu dosta dobru utakmicu, zanimljivu za gledanje. Nadam se da će moji momci u meč ući sa istim žarom kao što je to bilo protiv Kaknja. Neka bolji pobjedi", izjavio je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Meč između Borca i Mladosti igra se u subotu od 20.30 sati.

Vrijedno pomena jeste i to da će Marko Kljajić odigrati obje utakmice play-offa, a zatim reći i posljednje zbogom saigračima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi