Uzalud novac i slava: Policija poput vreće iz "zvijeri" izbacila pijanu i drogiranu veliku zvijezdu

Zajedno su već mjesecima

Uzalud novac i slava: Policija poput vreće iz "zvijeri" izbacila pijanu i drogiranu veliku zvijezdu

A. Čaušević

Koliko god bili slavni i zarađivali ogroman novac pred zakonom ste obični smrtnik. Takav scenarij je na našem području svakako nezamisliv, ali ne i u svijetu.

Američki mediji bruje o šokantnim snicima hapšenja zvijezde američkog fudbala. Policiji je jednostavno prekipjelo više da krije snimke te je sve pustila u eter.

Marshawn Lynch je velika zvijezda NFL-a, a 2013. godine je sa ekipom Seattle Seahawksa osvojio i Superbowl.

Lynch je priveden u Las Vegasu i to zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Ubrzo nakon toga su i objavljeni snimci privođenja.

[twitter]https://twitter.com/mymixtapez/status/1557875787855843329[/twitter]

U trenutku hapšenja 'Beast Mode' Lynch, koji je tokom svoje NFL karijere pet puta igrao u ProBowlu i igrao za Buffalo Bills, Seattle Seahawks i Oakland Raiders, ismijavao je policajce govoreći im da je ukrao auto.

Oglasi

On je pri tome odbio je izaći iz svog Shelbyja GT500 iz 2020., pa su ga policajci morali nasilno izbaciti iz vozila.

"Okreni se. Ruke iza leđa. Nema više igre za danas", rekao je policajac Marshawnu Lynchu nakon što ga je natjerao da izađe iz automobila i stavio mu lisice.

Marshawn Lynch, koji ima 36 godina i otišao je u penziju 2019., zaradio je više od 56 miliona dolara u svojih 12 sezona kao zvijezda NFL-a.

U saopštenju policija Las Vegasa je dala izvještaj o prebacivanju Marshawna Lyncha u gradski zatvor zbog sumnje da je vozio pod utjecajem alkohola i droga.

[twitter]https://twitter.com/shannonsharpeee/status/1557190862903291904[/twitter]

"Policija Las Vegasa zaustavila je vozilo na aveniji Fairfield i aveniji West Utah (u blizini Wyominga i Las Vegas Blvd) sa vozačem, kasnije identificiranog kao Marshawn Lynch, zbog sumnje da je vozač u lošem stanju."

"Tokom istrage, policajci su utvrdili da je Lynch bio pijan i uhapsili su ga. Lynch je prevezen u gradski zatvor u Las Vegasu i prijavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije