McCown poslan u Jaguarse
Luke McCown Floridu zamijenio Jacksonvilleom

NFL transferi

McCown poslan u Jaguarse

Samo četiri dana pred početak nove NFL sezone Tampa Bay Buccaneersi su poslali svog rezervnog dodavača Lukea McCowna u Jacksonville Jaguarse u zamjenu za izbor prve runde drafta.

Luke se borio za startno mjesto dodavača u Tampi, ali je prednost dobio Byron Leftwich, pa se McCown odlučio otići u klub gdje će imati više prostora za igru. 

Obzirom da Tampa ima već tri vrlo dobra dodavača, pored Leftwicha tu su i ovogodišnji osamnaesti izbor prve runde drafta Josh Freeman i mladi Josh Johnson, tako da Luke tu nije imao mnogo prostora za igru. 

Ovo će McCownu biti šesta profesionalna sezona, a dosada je u karijeri sedam utakmica počeo kao starter, ali se nije najbolje snašao, imao je skor 1-6.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.