McGregor je imao zanimljivu poruku za Ronalda

Irac u svom stilu

McGregor je imao zanimljivu poruku za Ronalda

D. Vejo

Susret Conora McGregora i Cristiana Ronalda plijenio je pažnju medija ovih dana.

Kontroverzni UFC-ov borac i jedan od najboljih igrača svijeta sastali su se u SAD-u. Dok je Irac naporno trenirao, Portugalac koji se tu našao na odmoru, odlučio je da svrati do dvorane u Las Vegasu kako bi upoznao borca. Nakon razgovora usljedilo je i slikanje, a fotografiju su i jedan i drugi sportista objavili na instagramu.

Ipak, pažnju javnosti privukao je komentar Irca ispod fotografije.

"Moj brat Ronaldo je svratio do dvorane danas. Taj čovjek je životinja. On je jedan sjajan sportista prema kojem ja imam mnogo poštovanja, hvala mu što je došao da me posjeti. Ali džaba ti to, oduzimam ti iduće godine prvo mjesto na Forbesovoj listi", glasio je komentar Conora McGregora.

Da li će se ove riječi McGregora obistiniti, vidjet ćemo u narednom periodu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi