Međunarodni plivački miting u Sarajevu
Bazen Otoka postao je standarno sportsko borilište u Sarajevu

Međunarodni plivački miting u Sarajevu

M. Skaka

U Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu 6. i 7. februara održaće se Međunarodni plivački miting ''Swim Olympic Sarajevo 2010''.

Na mitingu koji se održava u organizaciji bazena Otoka i Gradskog kluba vodenih sportova učestvovaće klubovi iz regiona i naše zemlje sa plivačima sa visokim plasmanom na svjetskoj rang-listi TOP 20. Tako se očekuje dolazak selektora slovenske plivačke reprezentacije Roni Pikeca u pratnji reprezentativca  Emila Tahiroviča koji je na Evropskom prvenstvu 2008. bio treći, dok je na Svjetskom prvenstvu 2009. bio sedmi, te Boruta Petriča, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavija, danas trenera slovenske plivačke reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.