Michael Phelps napustio Miss California

Ništa neće omesti pripreme za Olimpijadu

Michael Phelps napustio Miss California

M. Skaka

Ništa neće ometati Michaela Phelpsa na ovogodišnjoj Olimpijadi. Najbolji plivač svijeta napustio je svoju dugogodišnju djevojku Nicole Johnson, Miss California iz 2010 godine.

Kako javlja New York Post, Michael Phelps i Nicole Johnson, rastali su se nakon trogodišnje veze tokom koje je on osvojio 9 zlatnih i 3 srebrne medalje na svjetskim prvenstvima, a ona postala Miss California.

Phelps je posvećen plivanju, dok se Johnsonova željela dodatno fokusirati na svoju karijeru, zbog čega se iselila iz njihovog zajedničkog doma u Baltimoreu i vratila nazad u Los Angles koji pruža više prilika za mladu manekenku.

"Zajednička osobina nam je da ne želimo pričati o privatnom životu u novinama. Želim mu sve najbolje na Olimpijadi.", poručila je Johnsonova putem svog predstavnika za štampu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.