Michael Schumacher napustio bolnicu i ide kući!

Lijepe vijesti iz Švicarske

Michael Schumacher napustio bolnicu i ide kući!

Nakon devet mjeseci provedenih u bolnici, legendarni vozač Formule 1 Michael Schumacher danas je pušten kući!

Nakon teškog udesa na skijanju, Schumacher je smješten u bolnicu u Lausannei gdje je boravio čitavih devet mjeseci a iz inducirane kome se probudio 16. juna. Dok je oporavak trajao mogle su se čuti razne vijesti vezane za stanje legendarnog vozača, koji je ipak uspio pobijediti svoju najtežu utrku do sada. Šampionski.

Ipak, pred Schumacherom je dug i težak put...

"Schumacheru je i dalje potrebna pomoć, a za sada niko sa sigurnošću ne može reći kada će Michael vratiti svoje motoričke sposobnosti, ni kada će ponovo početi govoriti. Nažalost, pitanje je i da li će uopšte uspjeti u tome", prenijeli su njemački mediji izjavu jednog anonimnog izvora iz bolnice.

Bilo kako bilo, Schumacherovo napuštanje bolnice svakako je lijepa vijest za sve fanove ovog legendarnog sportiste.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti