Ragbista "napao" saigračevu ženu u programu uživo: Dala mu je povod, a zatim osramotila!

Scena iz Australije privukla pažnju

Ragbista "napao" saigračevu ženu u programu uživo: Dala mu je povod, a zatim osramotila!

Admin Čaušević

Velika blamaža u programu uživo desila se poslije ragbi utakmice između timova Kinght i Dragonsa u Australiji kada je novinarka Millie Boyle u tunelu zaustavila igrača Bradmana Besta koji ju je na kraju razgovora pokušao poljubiti. 

Razlog zašto su svi ostali zatečeni na nekoliko trenutaka je taj što je atraktivna novinarka ni manje ni više nego supruga Bestova saigrača, Adama Elliotta.

Ono što se dešavalo na TV-u uživo nakon utakmice već je zagolicalo znatiželju fanova ragbija s ciljem da saznaju šta se desilo i kakve bi posljedice moglo imati.

Zapravo, na kraju intervjua, ragbijaš je prišao s namjerom da poljubi ženu u obraz, ali je ova odbila pristup: "Hvala Braddy... sada idi obuci majicu i... idem razgovarati s nekim drugim. Čestitam na pobjedi."

Prenos se potom nastavio u opuštenoj atmosferi u klasičnoj post-pobjedničkoj atmosferi, uz novinarku koja je lutala po svlačionici tražeći novog sagovornika.

Razgovor s Bestom nije prošao nezapaženo zato što je Millie ništa drugo nego supruga Adama Elliotta, Bradmanova saigrača u Knightsima.

Oglasi

U svlačionici je došlo do "običnog" susreta koji je privukao pažnju većine pogotovo jer je Millie koja je, čim je ušla u svlačionicu odmah krenula prema Bestu, kojemu je postavljala klasična ritualna pitanja.

Ragbista je dobio poljubac prije intervjua

Zanimljivo da su se njih dvoje poljubili u obraz prije samog intervjua, da bi u odjavi atraktivna novinarska odbila ragbistu.

Dakako da je ovaj snimak pokazao da novinarka ima prijateljski odnos sa svim članovima Knightsa u kojima igra njen suprug, pa tako i sa samim Bestom prema kojemu je, međutim, imala poseban stav.

Međutim na kraju je radna uloga imala prednost kod novinarke koja je izbjegla daljnji fizički kontakt.

Sve to je dovelo do neugodne scene, ali izazvalo tračeve u svlačionici Knightsa. Još uvijek nema reakcije Elliotta.

Top Komentari

Alenizmostara
Ovo atraktivna novinarka ? Hehehhe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi