Ministar Kaplan posjetio Ragbi savez BiH

Ministar Kaplan posjetio Ragbi savez BiH

E. Škorić

Danas su sjedište Ragbi saveza Bosne i Hercegovine u Zenici posjetili Federalni ministar kulture i sporta Salmir Kaplan, šef Kabineta ministra Adnan Džindo i predstavnik Asocijacije Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica Jasmin Imamović.

Potpredsjednici Ragbi saveza Bosne i Hercegovine Semir Mahić i Damir Kukić su u ime delegacije domaćina goste detaljno informisali o aktuelnoj situaciji, aktivnostima Ragbi saveza BiH te problemima sa kojima se suočava Savez, posebno u zadnjih nekoliko godina.   

 

Predsjednik Ragbi kluba "Čelik" Tarik Sarajlić je upoznao goste sa Projektom izgradnje prvog ragbi stadiona u Bosni i Hercegovini te teškoćama sa kojima se susreću u njegovoj realizaciji.

 

Ministar Kaplan je izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da se upozna sa problemima ovog uzornog sportskog kolektiva te na kraju jednočasovne posjete, svom domaćinu zaželio  još bolje sportske rezultate.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.