Mladost iz Brčkog i Radnik iz Bijeljine u finalu play-offa

Odbojkaško prvenstvo BiH

Mladost iz Brčkog i Radnik iz Bijeljine u finalu play-offa

Ekipe Mladosti iz Brčkog i Radnika iz Bijeljine plasirale su se u finale play-offa prvenstva BiH za muškarce.

Mladost je u drugoj utakmici polufinala slavila protiv Domaljevca sa 3:1, dok je ekipa Radnika u revanšu teškom mukom savladala Kakanj u gostima sa 3:2. Rezultat u trećem setu bio je 16:14 za goste. Obje ekipe u finale su prošle sa pobjedama od 2:0 u seriji. Prvi susret finala bit će odigran 14. ili 15. aprila.

U ženskoj konkurnciji Bimal-Jedinstvo iz Brčkog se plasiralo u finale nakon pobjede protiv Kule iz Gradačca sa 3:0 u revanšu polufinala. U finalu će ova ekipe igrati protiv Gackog koje je sa 3:0 u revanšu bilo bolje od Voleja te su u finale prošli pobjedom od 2:0 u seriji. Prvi meč finala u ženskoj konkurenciji bit će odigran također 14. ili 15. aprila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi