Mladost rutinski
Mladost slavila protiv Rokave Kopar

Regionalna vaterpolo liga

Mladost rutinski

Zagrebačka Mladost je očekivano došla do 17. pobjede u Jadranskoj ligi, nakon što je u pretposljednjem kolu u gostima savladala sastav Rokave Koper.

Najbolji pojedinac utakmice bio je Nikola Franković, koji je postigao četiri pogotka, a ovim trijumfom su “žapci” sakupili 34 boda i mirno dočekuju posljednji susret protiv Primorca.

Jadran iz Herceg Novog deklasirao je POŠK sa čak 29:1. Prvo ime meča bio je Aleksandar Ivović s osam golova, a reprezentativac Crne Gore je ujedno najbolji strijelac lige sa čak 99 golova. Vrijedi istaći i jedinog strijelca za POŠK. To je Dujam Jakaša.

Vaterpolisti dubrovačkog Juga pobijedili su Šibenčane sa 16:11, a već nakon osam minuta na semaforu je stajalo 6:1.

Rezultati
Jadran HN - POŠK 29:1, Koper - Mladost 6:16, Jug - Šibenik 16:11, Medveščak - Mornar 8:11, Primorje - Primorac 5:8, Jadran ST - Budvanska Rivijera 9:12.

Poredak
Jug CO 37 bodova, Jadran (HN) 36, Primorac 36, Mladost 34, Budvanska Rivijera 25, Šibenik NCP 21, Primorje EB 19, Mornar BS 16, Jadran SD 12, Koper 9, Medveščak 7, POŠK 0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije