Mnogo uzbuđenja na Fis GOL turniru

Pregršt zanimljivih utakmica

Mnogo uzbuđenja na Fis GOL turniru

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Vikend iza nas donio je pregršt zanimljivih utakmica na Fis Golu, a jedna od najzanimljivijih odigrana je u meču između Pekare Zlatno Zrno i Twin Cakesa.

Na kraju utakmice, više razloga za slavlje imali su igrači ekipe Zlatno zrno, koji su zahvaljujući golovima Ognjena Erića, slavili pobjedu od 2:1 i tako stigli do treće pobjede u grupi.

Svaka ekipa ima, barem jednog igrača, koji je vuče naprijed. U City Parku je to Bulend Biščević, koji je u pobjedi nad Stanić tradeom od 3:2, postigao dva pogotka. Jedan je dodao i Pleh, dok su za poraženi tim pogađali Bešić i Šehić.
Derbi dana odigran je između Sajmir Tihovića i Senigora, koji je na kraju slavio pobjedu rezultatom 2:0, uz pogotke Šečića i Šabanije.

Al Hana Apoteke igraju po sistemu toplo hladno. Nakon pobjede u prvom kolu, u 2. su doživjeli poraz, a onda su bez većih problema slavile protiv Sensua sa ubjedljivih 4:0.
Poraz u seniorskoj konkurenciji, Sensu je nadoknadio u veteranima, gdje su rezultatom 4:1, uz dva pogotka Tirše, savladali Općinu Centar, za koju već sada možemo reći da će biti dobitnik nagrade za fair-play.

Veteranski derbi odigrali su Biser i VIK, a slavila je ekipa Vodovoda sa 2:1, uz pogotke Enesa Salčina i Harisa Rokše, dok je jedini pogodak za Biser postigao Edin Suljević.

SENIORI

PEKARA ZLATNO ZRNO - TWIN CAKES 2:1
(Erić 2 – Čilić)

STANIĆ TRADE - CITY PARK 2:3
(Bešić, Šehić – Biščević 2, Pleh)

AL HANA APOTEKE - SENSU 4:0
(Ivčević, Arnautović, Marić, Ajanović)

SAJMIR TIHOVIĆI - SENIGOR 0:2
(Šečić, Šabanija)

VETERANI

OPĆINA CENTAR - SENSU 1:4
(Ribić – Tiršo 2, Karčić, Klino)

OFK BISER - VODOVOD I KANALIZACIJA 1:2
(Suljević – E. Salčin, Rokša)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti