Mostar SG spreman za preliminarnu fazu UEFA futsal Cupa

Od srijede do nedjelje u Mostaru

Mostar SG spreman za preliminarnu fazu UEFA futsal Cupa

S. Mlaćo

Futsal klub Mostar SG Staklorad spreman je za preliminarnu fazu UEFA futsal Cupa koja se od srijede do nedjelje igra u Mostaru u dvorani „Midhat Hujdur Hujka“.

U prvoj utakmici naš šampion u srijedu u 21.15 sati odmjerit će snage sa Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviv (Izrael), a dan poslije u istom terminu sa ekipom Wattcell (Škotska). U subotu u 20 sati u posljednjoj utakmici Mostarci će igrati protiv Futsal Gentofte (Danska).

"Ovo je veliki sportski događaj za Mostar, ali i cijelu BiH. Svi u klubu s nestrpljenjem očekuju početak preliminarne faze UEFA futsal Cupa. Stručni štab je zadovoljan pripremama. Svi igrači su zdravi i u dobrom raspoloženju dočekuju novi evropski nastup. Pojačanja Vitor Hugo i Stefan Rakić odlično su se uklopili u ekipu, i vjerujemo da ove godine možemo napraviti još jedan korak dalje u evropskim takmičenjima. Jedva čekamo utakmice i da što bolje predstavimo BiH, naš savez i grad Mostar. Pozivamo sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba da zajedno podržimo naše igrače i svojim navijanjem im damo dodatni vjetar u leđa", kaže Amel Bajgorić, predsjednik Futsal kluba Mostar SG Staklorad, koji se zahvalio i svim sponzorima bez kojih ne bi mogli biti domaćini preliminarne faze UEFA futsal Cupa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi