Historijska sedmica za Gornji Vakuf: Tri velike utakmice u najavi, karte "planule"
FOTO: MRK Sloga/facebook

Čaršija na nogama

Historijska sedmica za Gornji Vakuf: Tri velike utakmice u najavi, karte "planule"

H. Zilić

Za Gornji Vakuf-Uskoplje možemo slobodno reći da je sportska čaršija.

Ispred nas je sedmica koja će definitivno ući u historiju ove čaršije, ali i postaviti neke nove standarde u bh. sportu.

MNK Sloga, MRK Sloga i ŽRK Sloga igraju velike utakmice, a da stvar bude još zanimljivija, karte za pomenute mečeve su planule, tako da će svi susreti biti pred punim tribinama, što znači da će ova tri meča zajedno posmatrati oko 6.000 gledatelja.

U srijedu, sa početkom u 20:45h, MRK Sloga dočekuje RK Borac M:Tel, domaćini traže pobjedu kojom će ostvariti veliki korak prema opstanku u Premier Ligi.

U Petak, sa početkom 20:45h, MNK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje dočekuje FC Doboj u borbi za polufinale Futsal Premier Lige BIH.

Šlag na tortu će biti u subotu Subota od 17 sati, kada ŽRK Sloga Gornji Vakuf- Uskoplje dočekuje RK Turbina Jablanica, a to će ujedno biti derbi sezone i borba za ulazak u Premier Ligu BiH za rukometašice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi