Nakon Lochtea i Feigen uputio izvinjenje

Zbog lažnog iskaza

Nakon Lochtea i Feigen uputio izvinjenje

D. Vejo

I dalje se priča o skandalu američkih plivača u Riju James Feigena, Ryan Lochtea, Jacka Congera i Gunnara Bentza koji su lažno svjedočili da su opljačkani.

Naime, istina je sasvim drugačija od onoga što su izjavili policiji američki plivači. Nakon što su se utvrdili činjenice, plivači su odlučili da se izvine. Nakon Lochtea, oprostite je rekao i James Feigen.

"U izjavi sam izostavio da smo urinirali iza zgrade, te da je Lochte slomio uramljen poster na zidu. Zatim smo sjeli u taksi i sasvim pošteno platili vožnju. Kada smo krenuli da izađemo, nepoznati muškarac uperio je pištolj u nas tražeći novac, te je na portuglaskom zahtjevao da sjednemo. Ali nisam bio siguran da li je to zbog dešavanja na pumpi. Izvinjavam se svima", kazao je Feigen u izvinjenju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi