Dvije "bombe" frapirale izborom odjeće za jedan sportski događaj: Svi su gledali u njihove zadnjice

Objavile su zajedničku fotografiju

Dvije "bombe" frapirale izborom odjeće za jedan sportski događaj: Svi su gledali u njihove zadnjice

Admin Čaušević

Influnserice obilato koriste sportske događaje za svoju promociju jer su svjesne da na taj način mogu privući ogromnu pažnju muške populacije, pogotovo kada se pojave u izazvnom izdanju.

Dvije Amerikanke su na sebe skrenule ogromnu pažnju kada su se pojavile na čuvenom Metlife stadionu u New Yorku i to prvenstveno zbog izbora odjeće.

Influenserice koje se zovu Victorya i Whitney su očigledno u vezi, a na svojim društvenim mrežama objavljuju poprično sočne fotografije.

Moglo bi se naslutiti da zarađuju ogroman novac na platformama za odrasle te se ponekad pojave na nekom sportskom događaju.

Tako su prošle sedmice bili na utakmici američkog fudbala između New York Jetsa i Buffalo Billsa te su definitivno bile u centru pažnje.

Oglasi

Na sportske događaje se obično ide u odjeći sa obilježjima kluba za koji se navija ili u nekoj opuštenoj varijanti, međutim dvije Amerikanke su pretjerale.

I dok se Whitney odlučila za crni kožni kombinezon, Victorya je obukla tajicu, kratku majicu te teksas jaknicu.

Njih dvije su odlučile staviti svoje zadnjice u prvi plan, a u jednom trenutku su se za potrebe promocije i podizanje popularnosti čak i poljubile.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CxE37fjteDT/[/instagram]

I dok je dosta onih koji ne odobravaju njihov odabir odjeće, ima i onih da koji tvrde da svako ima pravo da se oblači kako želi.

Inače, Victorya je poprilično popularna na društvenim mrežama te je na Instagramu prati više od dva miliona pratitelja.

Ako nekoga zanima, Jetsi su meč protiv Billsa riješili u svoju korist rezultatom 22:16 i to nakon produžetka.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije