Nedolično ponašanje Branislava Crnogorca

Na izboru za sportistu godine BiH

Nedolično ponašanje Branislava Crnogorca

Branislav Crnogorac, selektor džudo reprezentacije BiH nakon amnifestaciji pokazao je nedolično ponašanje za jednog sportskog radnika.

Nezadovoljstvo osvojenim drugim mjestom, Crnogorac je ispoljio brojnim, lupanjem po statuama, povišenim tonom, psovkama i verbalnim napadom na novinare i organizatore iz «Nezavinsih novina».

Iako ga je voditeljica u toku programa uredno pozvala na binu da primi svoju nagradu, što se može vidjeti i na video snimku, Crnogorac je nakon manifestacije tvrdio da nije bio pozvan na binu.

U psovkama je spominjao i bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Miroslava Ćiru Blaževića, koji je proglašen najboljim tenerom na ovogodišnjoj manifestaciji, te je očito da je Crnogorac bio nezadovoljan činjenicom što mu je pripala druga nagrada ove godine.

Iako je takođe bio pozvan, na binu nije izašao ni Mehmed Skender, atletski trener kojem je pripala treća nagrada. Skender je takođe dosta burno reagovao, ali za razliku od Crnogorca, ostao dostojanstven i nije psovao. Ponašanjem Branislava Crnogorca bile su zgrožene kolege iz ostalih bh. medija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.