NFL zvijezda uhvaćena sa 70 kilograma marihuane, prijeti mu 20 godina zatvora

Problemi za Grega Robinsona

NFL zvijezda uhvaćena sa 70 kilograma marihuane, prijeti mu 20 godina zatvora

M. Šljivak

NFL zvijezda Greg Robinson suočava se sa zatvorskom kaznom od 20 godina nakon što je uhvaćen sa 70 kilograma marhuane.


Robinson je zaustavljen u svom Chevy Tahoeu i pregledom je utvrđeno kako se u automobilu nalazi čak 70 kilograma marihuane, koji su prethodno prokrijumčarili iz Meksika.

Pored marihuane pronađene su i 23 tegle, elektronska vaga, te 3100 dolara kod njegovog prijatelja i bivšeg NFL igrača Quana Brayja.

Zvijezda Cleveland Brownsa odmah je uhapšena i sada mu prijeti 20 godina zatvora, baš kao i Brayju s kojim je veliki prijatelj još od koledž dana na univerzitetu Auburn.

Robinson je bio drugi pik NFL drafta 2014. godine. Zaradio je oko 30 miliona dolara u proteklih šest godina, ali očigledno mu je to bilo malo, pa je odlučio da zaradi i prodajom marihuane.

On je trenutno iza rešetaka i mogao bi biti osuđen na čak 20 godina zatvorske kazne.

Top Komentari

E.Car
KRETEN maloumni!!! I treba da leži 20 godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti