N/FSBiH čestitao odbojkašima i košarkašima

Ponos države

N/FSBiH čestitao odbojkašima i košarkašima

Komitet za normalizaciju NS/FS BiH na čelu sa predsjednikom Ivicom Osimom upućuje iskrene čestitke reprezentaciji BiH u sjedećoj odbojci na osvojenoj zlatnoj medalji na Paraolimpijskim igrama u Londonu, kao i košarkoškoj reprezentaciji i KS BiH za plasman na EP.

Podršku košarkašima u posljednjem kvalifikacionom susretu protiv Rumunije sinoć su u dorani „Mirza Delibašić“ u Sarajevu pružili i naši najbolji fudbaleri. Nekoliko minuta prije početka utakmice Mirza Teletović je uručio dres sa brojem 24 Edinu Džeki. Na ovaj način je KS BiH želio čestitati Edinu 24 postignuta gola za reprezentaciju BiH čime je postao rekorder po broju postignutih pogodaka u dresu bh. selekcije.

Rukovodstvo NS/FS BiH će sa svoje strane učiniti sve kako bi se obezbijedili najbolji mogući uslovi za rad i pripreme naših reprezentativaca uz želju da se i fudbaleri plasiraju na završnicu SP 2014. u Brazilu, navodi zvanična stranica NFSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.