Ništa od igranja s bratom
Jeff Garcia stiže da zamijeni McNabba

Eaglesi u ozbiljnim problemima

Ništa od igranja s bratom

Philadelphia Eaglesi su ovu sezonu zamislili kao sezonu u kojoj žele naslov prvaka, ali kako sada stvari stoje njihove ambicije su ozbiljno ugrožene.

Pred početak sezone su doveli odlični dvojac Jason Peters i Shawn Andrews, te uz odlične Donovana McNabba i Briana Westrbrooka to je trebala biti momčad za velika dijela, ali već prvo kolo je raspršilo njihove šampionske snove.

Prvi QB Donovan McNabb povrijedio se već u prvom kolu, tako da će propustiti nekoliko narednih mečeva, dok se Andrews povrijedio u sudaru sa Peppersom iz Caroline i za njega je sezona završena.

Ono što je posebno tužno jeste to da Andrews neće imati priliku zaigrati zajedno s bratom Stacyem u istom dresu.

Uprava je odmah reagirala i iz Tampe dovela zamjenu za Donovana Jeffa Garciu, ali to ipak nije to. Michael Vick očito još nije dovoljno spreman za nastupe u NFL-u odkako je pušten iz zatvora nakon dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.