Novi poraz odbojkaša Borca

Odbojkaši Gacka slavili rezultatom 3:0

Novi poraz odbojkaša Borca

Odbojkaši Borca upisali su i četvrti uzastopni poraz. Ovaj put Banjalučani su poraženi na gostovanju u Gacku rezultatom 3:0 (25:19, 25:14, 25:17).

Tokom sva tri perioda domaćin je bio nadmoćan i potpuno zasluženo je upisao osmu pobjedu u prvenstvu.

Crveno-plavi nisu pronalazili način da odgovore na igru Gacka, pa su gotovo bez ispaljenog metka položili oružje pred šestoplasiranom ekipom Premijer lige.

"Ekipa je bila nemotivisana, dekoncentrisana i bezvoljna, tako da je i rezultat bio u skladu sa tim. Niko nije pružio ni 50 posto svojih mogućnosti, te smo olakšali ekipi Gacka da završi utakmicu u što kraćem roku", izjavio je nakon meča za Sportsport.ba Saša Rendić, trener Borca.

Nakon 16 odigranih kola odbojkaši Borca zauzimaju 7. poziciju na tabeli, a do kraja šampionata preostali su im susreti sa ekipama Ilijaša i Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi