Novo slavlje Akademije B

Novo slavlje Akademije B

Adnan Beganović

Mladi kadeti Akademije B savladali su ekipu Torpedo sa 15:3 u susretu Vaterpolo lige Kantona Sarajevo. Dario Stjepanović, Samir Isanović i Mehmedalija Đipa postigli su po četiri gola.

Jednu od najuzbudljivijih utakmica u dosadašnjem toku prvenstva odigrali su mlađi juniori Akademije B i GKVS Sarajevo. Pobjedu su ostvarili igrači Gradskog kluba vodenih sportova Sarajevo rezultatom 8:5. Najzaslužniji za to je raspoloženi Benjamin Tahmaz koji je postigao šest pogodaka za svoju ekipu.

Neizvjesnu utakmicu odigrali su i mlađi juniori Mladosti i Torpeda. Susret je obilježio mali broj pogodaka i vrlo čvrsta igra, a rezultatom 4:3 slavili su igrači Torpeda.

Zbog prvomajskih praznika i održavanja nekoliko vaterpolo i plivačkih takmičenja u maju, vaterpolo liga Kantona Sarajevo nastavit će se 4. juna 2011. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti