NSBiH najavljuje novi Esport projekat u saradnji s FIFA-om

Traže se reprezentativci

NSBiH najavljuje novi Esport projekat u saradnji s FIFA-om

Edmir Škorić
Teme:

Nogometni Savez Bosne i Hercegovine s ponosom najavljuje novi Esport projekat u saradnji sa FIFA organizacijom. 

U mjesecu martu, kroz niz online turnira, dobiti ćemo, nakon PES reprezentativnog dvojca, i prve zvanične FIFA reprezentativce Bosne i Hercegovine.

FIFA i ekipa Challengermode-a i Esport tim menadžer Nogometnog Saveza Feđa Đedović, su pripremili idealne uslove za nase potencijalne reprezentativce tokom online kvalifikacija, te se nadamo da će u takvim uslovima dva najbolja igrača na kraju i predstavljati Bosnu i Hercegovinu u kvalifikacijama za FIFAe Nations League 2022 koje počinju u maju.

Prijavite se na linkovima u nastavku i dokažite da ste najbolji!

Prve kvalifikacije 04.03. – 
Druge kvalifikacije 05.03. – 
Treće kvalifikacije 28.03. – 
Četvrte kvalifikacije 31.03.

Za sva dodatna pitanja možete pisati na discord kanalu Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine za predstojeće kvalifikacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi