Objavio jezive fotografije: U 28. godini morao završiti karijeru!

U najboljim godinama

Objavio jezive fotografije: U 28. godini morao završiti karijeru!

A. Čaušević

Reprezentativac Velike Britanije u hokeju na travi Sami Ward je primoran da završi karijeru nakon što je izgubio vid na jedno oko. 

Ovaj 28-godišnjak je dobio udarac u lice okom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u pobjedi nad Malezijom 3. novembra.

Ward je na tom meču postigao dva gola gola je pomogao Velikoj Britaniji da osigura nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine je pretrpio povrede mrežnice i frakturu lica.

Tokom reprezentativne karijere igrajući za Englesku i Veliku Britaniju na 126 mečeva je zabio 72 gola.

Reprezentativni debi je imao 2014. godine. Za Veliku Britaniju je igrao na OI 2016 u Riju, a Engelskoj je pomogao da osvoji bronze na Evropskom prvenstvu 2017. i 2018. godine.

Na Instagram profilu je objavio zaista jezive fotografije nakon uspješne operacije. Sada ga čeka period oporavka.

Top Komentari

Keno
Cime ga ue udario jbt, autobusom?
5 0
Babuka1
'bem ti google Translate
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi