Oblaci spriječili RBAR trening u San Diegu
San Diego Bay Area

Oblaci spriječili RBAR trening u San Diegu

M. Skaka

Red Bull Air race ovog vikenda vozi se u San Diegu, ali po prvi put do sada organizatori su se suočili sa toliko lošim vremenom da su jučerašnji treninzi morali biti otkazani.

Niski oblaci iznad pristaništa u San Diegu spriječili su pilote da tokom jučerašnjeg dana obave terninge, pa će raspored letenja u današnjim kvalifikacijama biti određen po trenutnom plasmanu na rang listi, a ne po vremenu iz treninga kao što je to inače običaj.

Kvalifikacije u Sand Diegu, ipak bi se neometano trebale voziti danas, a utrka sutra. Do tada pogledajte neke od najzanimljivijih trenutaka ranijih utrka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.