Odbojkaši Mladosti pobjednici Kupa BiH

Bimal Jedinstvo slavilo u ženskoj konkurenciji

Odbojkaši Mladosti pobjednici Kupa BiH

Odbojkaši Mladosti iz Brčkog pobjednici su Kupa BiH u muškoj, dok su odbojkašice Bimal Jedinstva iz istog grada osvojile pehar u ženskoj konkurenciji. 

Mladost je odigrala sjajno finalni turnir u Brčkom, a u samom finalu slavili su protiv ekipe Domaljevca rezultatom 3:1. Po setovima je bilo 25:22, 25:21, 22:25 i 25:15.

Podsjetimo da je ekipa Mladosti u polufinala slavila protiv Jedistva iz Brčkog, dok je Domaljevac slavio protiv Modriča-Optime.

U ženskoj konkurenciji odbojkašice Bimal Jedinstva slavile su protiv Slobode iz Tuzle sa 3:0. Po setovima je bilo 25:17, 25:19 i 25:13. Ovo je čak deveti put za ekipu Bimal Jedinstva da podignu pehar najbolje ekipe u Kupu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi