Odbojkaši Slobode poraženi u derbiju od ekipe 7 Lukavca

Superliga FBiH za odbojkaše

Odbojkaši Slobode poraženi u derbiju od ekipe 7 Lukavca

E. Dindić

U okviru 16.kola Superlige Federacije Bosne i Hercegovine za odbojkaše u Lukavcu je odigran veliki derbi između domaće ekipe 7 Lukavac i odbojkaša Slobode iz Tuzle. 

U jednom veoma zanimljivom susretu, slavili su domaći odbojkaši rezultatom 3:1 ( 25:19, 19:25, 25:9,25:11).

Prvi set i jedna i druga ekipa igraju jako dobro međutim pri samom kraju domaći odbojkaši su više skoncentrirani i osvajaju ovaj set rezultatom 25:19. 

U drugom set odbojkaši Slobode mnogo bolje igraju, te osvajaju ovaj set rezultatom 25:19, te poravnavaju rezultat u setovima na 1:1. 

Prava rapsodija izabranika Alena Džambića pa rezultatom 25:9, i 25:11 osvajaju treći i četvrti set i slavile veliku pobjedu protiv ekipe Slobode rezultatom 3:1. 

OK 7 Lukavac- OK Sloboda 3:1 ( 25:19,19:25,25:9,25:11)

OK 7 Lukavac: Osmanović A., Osmanović K., Salihović, Čorbić, Sakić, Salkić, Hadžić, Bećirović, Imamović, Brigić, Šiljegović, Gopo.

Trener: Alen Džambić.

OK Sloboda Tuzla: Dervišević, Avdagić, Karamović, Kovačević, Kadrić, Salihović, Kovačević, Krivić, Jusić, Husejnović, Brigić.

Trener: Smail Slijepčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi