Odgođena vaterpolo utakmica Partizan - Galatasaray

Trebalo se igrati u subotu

Odgođena vaterpolo utakmica Partizan - Galatasaray

Vaterpolo utakmica između Partizana i Galatasaraya koja se trebala igrati u Beogradu u okviru prvog kola grupe B Lige prvaka je odgođena.

Utakmica je trebala biti odigrana u subotu, ali je na prijedlog MUP-a Srbije odgođena. Predhodno je Partizan zatražio od nadležnih institucija mišljenje o odigravanju utakmice.

" Od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije primili smo dopis u kojem nas obavještavaju da, imajući u vidu aktuelnu bezbednosnu situaciju, predlažu da se navedena utakmica odloži dok se ne steknu bezbjednosni uslovi za odigravanje iste“, stoji u saopštenju Partizana.

Još ranije je su vaterpolisti Galatasaraya odustali od puta u Beograd kada su trebali odraditi treninge sa ekipom Crvene Zvezde, dok je u Beogradu otkazana utakmica fudbalskog prvenstva između Voždovca i Novog Pazara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti