Odigrano 3. kolo vaterpolo lige KS

Odigrano 3. kolo vaterpolo lige KS

M. Skaka

Danas je u Olimpijskom bazenu Otoka odigrano treće kolo Vaterpolo lige Kantona Sarajevo u  kategorijama: kadeti, mlađi junior i juniori.

U kategoriji kadeta snage su odmjerili Akademija B i Torpedo.  Veoma uvjerljivu i efikasnu igru pružili su igrači Akademije B, slaveći rezultatom 24:5 (5:0, 7:2, 6:1, 6:2). Najbolji pojedinac susreta iz redova pobjednika bio je Samir Isanović sa osam pogodaka.

Drugi susret današnjeg programa odigran je između mlađih juniora Akademije B i Mladosti. Pravu vaterpolo lekciju održali su igrači Akademije B, deklasirajući Mladost rezultatom 30:2 (8:0, 3:0, 10:1, 9:1). Armin Mezit sa osam i Hamza Aganović sa sedam pogodaka, bili su najbolji igrači susreta.

Juniori Gradskog kluba vodenih sportova Sarajevo i Mladosti sastali su se u trećoj utakmici. Sarajevo je od početka utakmice nametnulo svoju igru i slavilo rezultatom 8:4 (2:0, 3:1, 1:1, 2:2). Salko Komar iz redova pobjednika bio je najbolji pojedinac.

Naredno kolo, na programu je 04. februara 2012. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.