OK BiH i NAAI potpisali šestogodišnji sponzorski ugovor

OK BiH i NAAI potpisali šestogodišnji sponzorski ugovor

Olimpijski komitet BiH i renomirani proizvođač sportske opreme NAAI, potpisali su šestogodišnji sponzorski Ugovor, koji je nastavak dosadašnje četvorogodišnje uspješne saradnje.

Potpisivanjem ovog Ugovora kompanija NAAI će obezbijediti gratis opremu za naše olimpijce, od najkvalitetnijih materijala i prema uputama dizajnera Olimpijskog komiteta BiH.

Ugovor je ispred Olimpijskog komiteta BiH potpisao predsjednik Olimpijskog komiteta BiH Siniša Kisić a ispred Co. NAAI, direktor Predrag Dmitrović, dok je za realizaciju zadužen generalni sekretar OK BiH Said Fazlagić.

Nova oprema će premijerno biti predstavljena 11. augusta 2014.godine,kada će šest BH olimpijaca, učesnika Drugih olimpijskih igara za mlade u Nanjingu nositi ovu opremu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.