OKBiH podnio kandidaturu za EYOF

OKBiH podnio kandidaturu za EYOF

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine danas je uspio prikupiti svu potrebnu dokumentaciju, te odluke Skupština gradova Sarajevo i Istočno Sarajevo vezano za domaćinstvo Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF).

S obzirom da je na vrijeme prikljupljena sva neopohodna dokumentacija, Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine aplicirao je i kandidovao Sarajevo i Istočno Sarajevo za domaćina Evropskog olimpijskog festivala mladih.

Evropski olimpijski festival mladih je najveće olimpijsko takmičenje koje se nalazi pod ingerencijom Olimpijskog komiteta Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.