OKBiH podržava Izbor sportiste godine

OKBiH podržava Izbor sportiste godine

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine, i ove godine daće snažnu podršku 12. Izboru najboljeg sportiste BiH, manifestaciji koju tradicionalno organizuju „Nezavisne novine“ i Radio-televizija BiH.

Na jučerašnjem prijemu za predstavnike „Nezavisnih novina“ u Olimpijskoj dvorani „Zetra“ u Sarajevo, čelnici krovne sportske institucije u našoj zemlji, na čelu sa predsjednikom Izetom Rađom i Saidom Fazlagiće, direktorom za sport i v.d. generalnim sekretarom, još jednom je istaknut značaj ove prestižne manifestacije. OK BiH već godinama je ponosni partner najrelevantnijeg Izbora najboljih sportista BiH.

„Na godišnjem nivou u bh. sportu, jedna od svijetlih tačaka i dobrih je Izbor najboljeg sportiste BiH, koji po 12. put realizuju prestižne „Nezavisne novine“ zajedno sa Radio-televizijom BiH. Olimpijski komitet BiH ima privilegiju da je dio ove promocije i da sportsiti BiH imaju mogućnost da na kraju godine dobiju priznanja, aplauz i budu afirmisani za sve one napore koje čine u promociji BiH u postizanju što boljih rezultata. Još jednom naglašavam da za OK BiH privilegija da bude dio ovog tima i ove priče i ja sam siguran da će se i ove godine kreirati još jedna prestižna manifestacija“, rekao je Izet Rađo, predsjednik OK BiH.

Svečana manifestacija 12. Izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji „Nezavisnih novina“ i BHRT biće održana 12. decembar u 21 sat u Kongresnoj dvorani sarajevskog hotela „Holiday inn“ uz direktan prenos na BHT 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.