Počasni predsjednik SIM-a

Osim: Ne mogu govoriti o tome jesmo li uspjeli...

Iako je nedavno napunio 74 godine života počasni predsjednik Sportskih igara mladih, Ivica Osim, u svom je stilu prokomentarisao organizaciju petih Igara po redu.

"Ne mogu govoriti da smo uspjeli i da je to lijepa priča. Danas svi vole pričati o tome da su uspjeli i da su zaslužni za neku priču. Ja to ne volim. Svi ovi okupljeni ljudi pokazuju da nešto radimo na pravi način, osim ako ih neko nije natjerao da dođu. Što se mene tiče, ja sam počasni predsjednik iz razloga što se nisam uspio na vrijeme skloniti", kazala je živa legenda bh. fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti