Panika u Pittsburghu: Le'veon Bell još u "bjekstvu"

Još se nije pojavio u kampu

Panika u Pittsburghu: Le'veon Bell još u "bjekstvu"

Nova NFL sezona uskoro počinje. Timovi su već manje-više spremni, odradile su se provjere, ali Pittsburgh Steelersi su još uvijek u velikim problemima.

Naime, prvi "running back" Steelersa La'veon Bell se još uvijek nije pojavio u kampu. Do početka sezone je ostalo još šest dana, a iako je Bell izveo nešto slično i prošle godine, ovaj put je pretjerao.

Prošle sezone je izbjegao obaveze s timom, ali se pojavio na vrijeme za prvu sedmicu nove sezone, ipak Bella ovaj put još uvijek nema.

La'veon Bell, jedna od najvećih zvijezda Steelersa, će vjerovatno napustiti Pittsburgh po okončanju sezone, ali su čelni ljudi franšize svakako razočarani njegovim ponašanjem.

Sjajni running back, naime, nije potpisao "tender" franšize kojom bi riješio dileme oko svoje budućnosti, barem za ovu sezonu, tako da može pregovarati sa drugim timovima u svojoj zadnjoj sezoni iz važećeg ugovora, što je svakako dodatni razlog za brigu Seelersa.

"Razočarani smo što La'veon Bell nije potpisao ponuđeno i što se nije pridružio saigračima. Trener Mike Tomlin i trenersko osoblje će nastaviti da se fokusiraju na pripremanje igrača u našem rosteru za prvi meč sezone", istakao je generalni mandžer Seelersa Kevin Colbert.

Bellu prijete i značajne novčane kazne ukoliko propusti utakmice Steelersa. On će, naime, biti kažnjen sa 855.000 dolara za svaku utakmicu koju propusti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi