Par uhvaćen u akciji usred meča: Dečko pobjegao od sramote, ali potezu djevojke se niko nije nadao

Nisu mogli dočekati novogodišnju noć

Par uhvaćen u akciji usred meča: Dečko pobjegao od sramote, ali potezu djevojke se niko nije nadao

A. Čaušević

U ovom dijelu svijeta kriket i nije toliko interesantan, ali daleko od toga da u ovom sportu nema akcije, kako na terenu, ali i na tribinama. Čemu svjedoči i jedna scena iz Australije.

U urnebesnom razvoju događaja jedan par ulovljen u sred akcije prikazan je na velikom ekranu tokom kriket utakmice između Australije i Pakistana na Melbourne Cricket Groundu.

Sve se dešavalo 28. ddecembra, a čini se da se ovaj par i nije mogao strpiti nekoliko dana i nešto ostaviti za novogodišnju noć.

U videu koji je postao virlana može se vidjeti djevojka kako mazi dečka koji ju je zagrlio i jasno je da su uživali u datom trenutku.

[twitter]https://twitter.com/RizwanStum60450/status/1740971735732941023[/twitter]

Nakon što su shvatili da ih snimaju dečko je stavio majicu preko glave te je pobjegao sa stadiona, dok je djevojka vjerovali ili ne ostala ispratiti ostatak meča.

Oglasi

Iako je u prvi mah djevojka bila ta koja je šokirana, čini se da je dečko taj koji je osjećao veću sramotu zbog čega je i nastojao da što prije napusti stadion.

U posljednje vrijeme ovakve i slične scene nisu novost na sportskim događajima pošto se pojedini parovi znaju prepustiti strastima.

[twitter]

[/twitter]

Nešto slično je viđeno u Brazilu prije nekoliko mjeseci, ali su uloge bile drugačije pošto je djevojka bila ta koja se posramila, dok je njen partner bio maksimalno opušten.

Kad je shvatila da je kamera snima ona se posramila te je prekrila lice kosom, dok je dečko nastavio da pravi selfie kao da se ništa nije ni desilo.

[/related]

Također nije strano ni da djevojke odluče da pokazuju svoje grudi, a to je posebno slučaj na fudbalskim mečevima u Južnoj Americi. 

Oglasi