Partizan slavio u derbiju
Partizan za korak ispred Juga

Euroliga, drugi krug

Partizan slavio u derbiju

M. Maksimović

Vaterpolisti su ove srijede igrali utakmice drugog kola druge faze Eurolige. U derbiju je Partizan savladao Jug 11:10. Pro Recco je nastavio svoj niz i protiv Primorja, dok je Mladost tijesno slavila u Budimpešti.

Partizan i Jug su odigrali jednu odličnu utakmicu u kojoj je domaći sastav stalno vodio, ali se Jug nije predavao. U nekoliko navrata je Partizan imao dva gola prednosti, a presudni gol postiže Radović za 11:9 minuti i pol prije kraja utakmice.Pijetlović i Radović postigli su po tri gola u ekipi Partizana, koliko je zabio na drugoj strani Sandro Sukno.

U istoj grupi su igrali Budva i Jadran Herceg Novi. Gosti su imali dva razlike na kraju prve četvrtine, ali je Budva uhvatila priključak.U posljednjoj četvrtini je postignut samo jedan gol, njega postiže Ivan Žanetić za trijumf Budve 6:5.U domaćoj ekipi Žanetić i Pasković su se p odva puta upisali u strijelce, kod gostiju je sam igrao Gojković koji je zabio tri gola.

U grupi B je Pro Rocce obavio posao protiv Primorja 15:9.Sve je bilo riješeno nakon prve četvrtine, Pro Recco je imao četiri gola prednosti, na poluvremenu 9:3.Mladost je u Budimpešti gubila 6:4 na poluvremenu, ali je nastavku proradio Vanja Udovičić, pa je Mladost sa 5:2 stigla do pobjede 9:8.Od devet golova, vanja Udovičić je zabio četiri.


Grupa A:
Budva - Jadran Herceg Novi 6:5
Jug - Partizan 11:10

Grupa B:
Pro Recco - Primorje 15:9
Vašaš - Mladost 8:9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.