Peters u Philadelphiji

Eaglesi napravili sjajan posao

Peters u Philadelphiji

Dovođenjem Jason Petersa, Philadelphia Eaglesi nameću se kao jedan od glavnih favorita za titulu u narednoj sezoni.

Philadelphia Eaglesi, objavili su da su uspjeli napraviti trade s Buffalo Billsima oko Jasona Petersa, jednog od najboljih lijevih tacklova lige američkog nogometa. Peters je potpisao ugovor na četiri godine, a Eaglesi su se obavezali i da će mu isplatiti preostale dvije godine ugovora s Billsim, što znači da će Peters u narednih šest godina zarađivati oko 11 miliona dolara po sezoni, što ga svrstava u najplaćenije igrače lige.

Još ranije su Eaglesi u svoje redove doveli odličnog mladog igrača, Stacya Andrewsa, a imaju i 21.pick u prvoj rundi drafta. Dodamo li tome i Donovana McNabba, jednog od najboljih quarterbeckova lige, sigurni smo da će u narednoj sezoni biti među glavnim favoritima za Super Bowl.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.