Petrić izgubio od Beličeka

Petrić izgubio od Beličeka

M. Skaka

Na svjetskom kupu u kuglanju u pojedinačnij konkurenciji koji je počeo danas nastupaju i bosanskohercegovački predstavnici.

U junirskoj kategoriji za BiH kuglao je Pere Petrić i 1:3 izgubio od Čeha, Vlastimila Beličeka. ZA Petrića je takmičenje završeno obziorm da se igra po kup sistemu eliminacije.

Jučerašnji žrijeb htio je da u muškoj seniorskoj konkurenciji naš Đorđe Paštar odmjeri snage sa još jednim Čehom, Igorom Burikom i njihov duel na programu je sutra od 12 sati. U ženskoj seniorskoj konkurenciji, sutra u 9.40 sati Bibija Kerla kuglaće protiv Italijanke Adelle Aeinhauser.

Svi takmičari iz BiH članovi su Kuglaškog kluba Kozara iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.