Phelps: Đoković je sjajan čovjek

Američki plivač o srbijanskom teniseru

Phelps: Đoković je sjajan čovjek

D. Vejo

Olimpijske igre u Rio de Janeiru svakako je obilježio američki plivač Michael Phelps, koji je bio apsolutni vladar bazena.

Ipak, nakon Igara, najbolji plivać svih vremena odlučio je da progovori o tome, šta je ostavilo najveći utisak na njega tokom istih.

"Novak Đoković. Uvijek sam htio da ga upoznam, a putevi su nam se spojili u Riju. To je jedan fantastičan sportista i čovjek. Pričali smo o našim nastupima i rasporedu. On je jedan srdačan i pristupačan momak. A zatim smo jedan drugo poželjeli sve najbolje na takmičenjima", kazao je u jednom od intervjua Michael Phelps.

Podsjetimo, u posljednjih nekoliko dana pričalo se o tome kako se Phelps oženio prije Igara, ali da je to držao u tajnosti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti