Phelps: Lijepo je kod kuće, ali mi nedostaje plivanje

Američkog plivača hvata nostalgija

Phelps: Lijepo je kod kuće, ali mi nedostaje plivanje

D. Vejo

Michael Phelps na sjajan je način završio plivačku karijeru.

Amerikanac je nakon osvojene 23 zlatne medalje, postao najuspješniji olimpijac svih vremena. Prve dane u penziji provodi u krugu porodice, a da ga već hvata nostalgija, nije krio ni na jednoj od društvenih mreža.

"Lijepo je biti kod kuće, ali mi nedostaje plivanje. Ne mogu da krijem to. Rio mi je pružio sjajne uspone. Hvala svima što su me od samog starta Igara dočekali kao šampiona, ja sam to i opravdao. Ljudi su bili gostoljubivi, sve je bilo sjajno. Ovo pišem u suzama, nedostaju mi neki, sada već prošli dani", napisao je Phelps u opisu slike koju je objavio na Instagramu.

Njegove rekorde, malo ko može srušiti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi