Phelps ponovo u bazenu

Želi se vratiti u formu

Phelps ponovo u bazenu

Michael Phelps je ponovo u bazenu. Proteklog vikenda je Phelps zajedno sa ostatkom ekipe iz North Baltimore Aquatic Cluba. Ovu informaciju je potvrdio Phelpsov dugogodišnji trener Bob Bowman, ali niti on ne može potvrditi da li je Michaelov ulazak u bazen povezan sa eventualnim pripremama za nastup OI u Rio de Janeiru 2016. godine.

Nakon lanjskih Olimpijskih igara u Londonu Phelps bio odlučan kako više nema ništa od takmičarskih nastupa, dok je tokom  ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Barceloni je na pitanje ima li izgleda da će plivati u Riju odgovorio: "Ne radim planove toliko daleko unaprijed". Njegov trener je sa druge strane medijima izjavio kratko: "Michael povremeno trenira s grupom kako bi se vratio u formu"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.