Počelo je prevrtanjem automobila na ulici, a završilo nerealnom scenom iz kuće i potpunim ludilom
Nevjerovatne scene iz domova i s ulica Philadelphije nakon što je njihov tim izgubio meč Super Bowla od Kansas City Chiefsa (Foto: Screenshot)

Navijači Eaglesa razočarani

Počelo je prevrtanjem automobila na ulici, a završilo nerealnom scenom iz kuće i potpunim ludilom

M. Šljivak

Philadelphia Eaglesi doživjeli su bolan poraz u Super Bowlu 57. Ovaj tim je uspio 10 poena prednosti na poluvremenu i na kraju je poražen od Kansas City Chiefsa rezultatom 38:35, a navijači ovog tima nisu dobro podnijeli poraz.

Philadelphia Eaglesi imali su ogromnu prednost na poluvremenu Super Bowla 57. Vodili su 24:14 i činilo se kako su na dobrom putu da dođu do svog drugog trofeja Super Bowla.

Međutim, očajno drugo poluvrijeme koštalo je fudbalere iz Philadelphije. Chiefsi predvođeni Patrickom Mahomesom odigravaju fenomenalno i na kraju velikim preokretom dolaze do pobjede 38:35.

Navijačima Eaglesa poraz nije dobro pao. Oni su na ulicama imali spremne rekvizite za slavlje s kojim su počeli još prije utakmice.

Fanovi ovog tima poznati su kao jedni od najžešćih. Tako je pred početak Super Bowla 57 stradao nečiji automobil kojeg su prevrnuli na ulici.

Oglasi

Nisu navijači Eaglesa imali milosti. Hladnokrvno su oštetili nekome auto koje nakon ovog nije za upotrebu. Skakali su po ulicama, vrištali i galamili, ali su nakon svega pognute glave morali otići kući.

Ne zna se jesu li bili drogirani ili pijani tokom ovih uličnih nereda, normalni bili nisu.

I u kućnoj atmosferi bilo je svega i svačega. Pojedini su od bijesa razbijali sve oko sebe, a najviše su stradali TV ekrani.

Jedan takav snimak pojavio se na društvenim mrežama. Ludi navijač Eaglesa potpuno je izgubio živce, polomio je TV, galamio je i bio je spreman na sve kako bi oplakao poraz.

Niko od prisutnih s njim nije smio da mu priđe. Bježali su od njega svjesni njegove nesvijesti jer je im je lako mogao nanijeti povrede u svom ovom ludilu.

Pogledajte ove zaista bizarne scene od strane navijača Philadelphia Eaglesa koji ne može da se pomiri s porazom u Super Bowlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi