Reprezentativac BiH i veznjak Rome

Pjanić: Nemojte da vas slava promijeni

Miralem Pjanić je 2013. godine naslijedio Vedada Ibiševića na mjestu ambasadora Sportskih igara mladih, a i danas je bio na promociji Mirze Teletovića kao ambasadora za peto izdanje SIM-a.

"Sigurno je čast biti ambasador za Sportskih iggara mladih. Najbitnije mi je da djeca imaju osmijeh na licu i to mi nevjerovatno puno znači. Čestitao bih novom ambasadoru, Mirzi Teletoviću, drago mi je što je i on postao dijelom ove priče. Meni je na manisfestaciji prelijepo, a nadam se da je i djeci", rekao je veznjak Rome, te dodao:

"Za mene je najbitnija vrijednost koju ovo takmičenje promoviše timski duh. Za mene je u životu najbitnije poštovanje prema ljudima. Poštujem ljude koji su za mene radili, poštujem svoje roditelje, svoje učitelje. Među ovom djecom ima sportista koji će napraviti velike rezultate, a najbitnije bi bilo da oni ostanu isti kakvi su sad, da ih slava ne promijeni".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.