Počinje turnir u sjedećoj odbojci "Sarajevo Open 2014"

Počinje turnir u sjedećoj odbojci "Sarajevo Open 2014"

M. Skaka

Povodom održavanja XIII Internacionalnog Turnira u sjedećoj odbojci Sarajevo Open 2014 OKI Fantomi su organizirali press konferenciju na kojoj su predstavili ekipe učesnice turnira i očekivanja od predstojeceg turnira.

Prisutnim novinarima obratili su se direktor kluba Mirsad Mirojević,trener Ševko Nuhanović i Benis Kadrić igrač kluba.

1. Reprezentacija Azerbejdžana

2. Reprezentacija Brazila

3. Reprezentacija Njemačke

4. Reprezentacija Hrvatske

5. Reprezentacija Holandije

6. ”START” Poljska

7. SDI ”HRABRI” – Hrvatska

8. OKI ”FANTOMI” – Bosna i Hercegovina

“Organizaciono, za turnir je sve spremno. Ekipe su stigle u Sarajevo i što se tiče nas turnir može početi. Turnir počinje u subotu 31.5. u 9 sati u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu, a završava u nedjelju 1.6. u 14 sati odigravanjem finalne utakmice.”, kazao je direktor kluba Mirsad Mirojević.

“Kruna ove sezone je odigravanje sigurno najačeg turnira u sjedećoj odbojci na svijetu kojeg smo prošle godine izgubili od reprezentacije Rusije  i sve ćemo učiniti da ove godine vratimo titulu u naš klub. Ekipa je spremna, atmosfera u ekipi je odlična i svi su uslovi stvoreni za osvajanje 10. titule pobjednika turnira.”, istakao je trener Ševko Nuhanović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti