Počinju finalni turniri odbojkaškog Kupa BiH

Domaćin Brčko u obje konkurencije

Počinju finalni turniri odbojkaškog Kupa BiH

D. Rakanović

U Brčkom će od danas do nedjelje biti odigrani finalni turniri odbojkaškog Kupa Bosne i Hercegovine u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Polufinalni mečevi Kupa za odbojkašice se igraju danas, a sastaju se Sloboda - Banjaluka Volej u 16:30 sati i Bimal Jedinstvo - Kula Gradačac u 19 sati.

Finale je na rasporedu u subotu od 20 sati.

Prije finalnog meča u konkurenciji odbojkašica u subotu će biti odigrane dvije utakmice polufinala Kupa BiH za odbojkaše. 

U prvom meču od 14 sati sastaju se Domaljevac - Modriča Optima, a od 17 sati Mladost - Jedinstvo, dok je finale zakazano u nedjelju u 17 sati. 

Titulu pobjednika Kupa BiH iz 2016. godine brani ŽOK "Bimal-Jedinstvo“ iz Brčkog u ženskoj i OK "Mladost“ iz Brčkog u muškoj konkurenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi