Poginuo Nick Adenhart

Baseball

Poginuo Nick Adenhart

Adnan Beganović

Igrač baseball momčadi LA Angelsa, Nick Adenhart, poginuo je u automobilskoj nesreći u kojoj je na njegov automobil naletio kombi koji je nakon toga pobjegao sa mjesta nesreće. 

Automobil u kojem je bio nesretni 22-godišnji Adenhart udario je u stup nakon što je na njega naletio kombi koji je prošao kroz crveno svijetlo na semaforu.

Zasad još uvijek nema informacija da li je mladi igrač basebala poginuo na licu mjesta ili je preminuo na putu prema bolnici. Pored Adenharta u ovoj nesreći život su izgubile još dvije osobe.

Policija je nakon kraće potrage uspjela naći odbjeglog vozača kombija koji će biti optužen jer je pobjegao sa mjesta nesreće koju je skrivio.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.