Pomoćni trener NBA tima na Kampu
Nihad Đedović, Osman Handžić, Sabit Hadžić, Emir Halimić, Nenad MarkovićTim Connelly.

Košarkaški kamp

Pomoćni trener NBA tima na Kampu

Danas je u posjeti Košarkaškom trening kampu "Bjelašnica 2011." bio pomoćni trener NBA ekipe Charlotte Horents Tim Connelly koji je zahvaljujući menadžeru iz Turske Denisu Memiću došao u posjetu kampu.

Odigrana je i revijalna utakmica protiv selekcije NATO-a, a za tim GEN-a su igrali Halimić, Memić, Nihad Đedović i Handžić, koji su ujedno i instruktori kampa. Krajni rezultat ove revijalne utakmice i nije bio bitan, a sve je proteklo u zabavi, dobrim potezima Markovića, Halimića, Memića. Između ostalih, danas je na kampu bio i pomoćni trener Fenerbahcea Samir Selešković.

Među prisutnima se našao i selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine Sabit Hadžić, koji je odradio trening sa starijom grupom polaznika kampa, a reprezentativac BiH Nihad Đedović dodijelio je svoj dres pobjedniku u šutiranju trojki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.