Posjeta OK Slovenije Sarajevu

Posjeta OK Slovenije Sarajevu

M. Skaka

Danas je u posjetu OK BiH došla manja delegacija OK Slovenije. Ova dva komiteta već godinama imaju izuzetnu saradnju ,te su predstavnici OK Slovenije ovom prilikom na čelu sa Janezom Slabe uručili izuzetno vrijedan poklon OK BiH, tačnije Olimpijskom muzeju BiH.

Slabe je ispred OK Slovenije uručio skijaško-trenersko odijelo reprezentacije Jugoslavije iz vremena ZOI Sarajevo 84.

Prigodni poklon je primio v.d. generalni sekretar OK BiH, Said Fazlagić koji se zahvalio riječima: "Slovenački olimpijski komitet na čelu sa g-dinom Janezom Kocjančićem - predsjednikom OK Slovenije je provjereni prijatelj OK BiH. Ovaj izuzetno vrijedan poklon će zauvijek simbolizirati prijateljski odnos naših komiteta, naših država i naroda koji žive u njima, te krasiti prelijepe prostorije unikatnog Olimpijskog muzeja u Sarajevu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.