Potpisan ugovor o saradnji između Lutrije BiH i FK Sarajevo

Potpisan ugovor o saradnji između Lutrije BiH i FK Sarajevo

Sponzorski tekst

Lutrija Bosne i Hercegovine i FK Sarajevo ozvaničili su buduću saradnju potpisivanjem ugovora. Uspostavljanjem saradnje sa FK Sarajevo, Lutrija BiH dala je doprinos razvoju kluba i sporta općenito. 

- Podrška sportu važan je segment društveno odgovornog poslovanja Lutrije BiH, koja je u proteklom periodu podržala mnogobrojne projekte čiji je cilj bio razvoj sporta.U skladu sa dosadašnjom praksom podržali smo i FK Sarajevo i vjerujemo da će naša podrška doprinijeti razvoju kluba – rekli su iz Lutrije BiH

Lutrija BiH je pripremila i iznenađenje za navijače koji dođu na uzvratnu utakmicu između FK Sarajevo i FK Željezničar. Naime, Lutrija BiH će u uzvratnoj utakmici, koja će se odigrati na stadionu Asim Ferhatović Hase, 20. maja, jednom navijaču FK Sarajevo, dati priliku da izvede jedanaesterac i osvoji bonus na svoj račun e.novčanika.


Navijači FK Sarajevo svoje podatake mogu slati od 1.maja, a samo jedan navijač će imati priliku pucati penal na poluvremenu utakmice i ostvariti bonus od 300,00 KM, u slučaju da ne bude precizan ostvaruje bonus u iznosu 100,00 KM.


Da bi ostvarili mogućnost učestvovanja u izvođenju penala, potrebno je izvršiti registraciju na stranici e.lutrijabih.ba i poslati podatke do 17. maja (ime i prezime i IBI broj) na e-mail adresu: [email protected]

Pored navedenog, Lutrija BiH je svim navijačima koji dođu na uzvratnu utakmicu 20. maja, omogućila benefite na kupljenu ulaznicu. Potrebno je sačuvati ulaznicu sa utakmice i nakon uspješne registracije i aktivacije računa, istu predati u bilo kojem uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH.

Uputstvo za aktivaciju igrača koji se prvi put registruju:

Registracija novih igrača (18 +) na web stranici e.lutrijabih.ba.

Aktivacija računa (nakon registracije na vlastitoj e-mail adresi).

Odlazak u bilo koje uplatno-prodajno mjesto Lutrije BiH, uz predaju ulaznice i IBI koda (broj računa), aktivirat će se bonus od 10,00 KM na otvorenom računu.

Ukoliko ste već registrovani i posjedujete ulaznicu sa utakmice, uz uplatu od 10 KM i ulaznicu, dobivate dodatnih 10 KM na račun e.novčanika.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti