Prezentacija projekta EYOWF

U Olimpijskom muzeju na Zetri

Prezentacija projekta EYOWF

Teme:

Gradovi Sarajevo i Istočno Sarajevo u saradnji sa Olimpijskim komitetom BiH, danas će u Olipijskom muzeju - Zetra u 16.30 sati upriličiti prezentaciju projekta Evropski zimski olimpijski festival mladih 2017. godine (EYOWF) za diplomatski kor u našoj zemlji.

Također, bit će predstavljena i video prezentacija koja je urađena u produkciji Al Jazeera Balkans.

Sarajevo i Istočno Sarajevo su na redovnom zasjedanju 41. generalne skupštine Evropskih olimpijskih komiteta (EOC), koja je prošlog vikenda održana u Rimu, proglašeni gradovima domaćinima Evropskog zimskog olimpijskog festivala za mlade 2017. godine (EYOWF 2017).

Sarajevo će po drugi put u svojoj historiji zapaliti olimpijski plamen od 11. do 18. februara 2017. oko kojeg će se okupiti oko 1500 sportista i sportašica, uz isti broj tehničkog osoblja iz više od 40 evropskih zemalja članica EOC-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.